završni rad
Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon

Darija Vukičević (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Vukičević, D. (2010). Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602

Vukičević, Darija. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602

Vukičević, Darija. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602

Vukičević, D. (2010). 'Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602

Vukičević D. Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602

D. Vukičević, "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva vina Cabarnet sauvignon", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567602