završni rad
Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina

Nikolina Cepanec (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Cepanec, N. (2010). Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795

Cepanec, Nikolina. "Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795

Cepanec, Nikolina. "Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795

Cepanec, N. (2010). 'Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795

Cepanec N. Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795

N. Cepanec, "Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997795