diplomski rad
Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine

Manuela Šantak (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Šantak, M. (2016). Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596

Šantak, Manuela. "Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596

Šantak, Manuela. "Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596

Šantak, M. (2016). 'Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596

Šantak M. Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596

M. Šantak, "Probiotička svojstva soja Lactobacillus brevis SF15b koji eksprimira S-proteine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094596