završni rad
Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice

Jedrejčić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Jedrejčić, P. (2017). Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

Jedrejčić, Petra. "Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

Jedrejčić, Petra. "Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

Jedrejčić, P. (2017). 'Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

Jedrejčić P. Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

P. Jedrejčić, "Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507992

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.