završni rad
Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica

Čičević, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Čičević, L. (2017). Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

Čičević, Laura. "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

Čičević, Laura. "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

Čičević, L. (2017). 'Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

Čičević L. Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

L. Čičević, "Analiza veganskih obroka dojilja primjenom različitih baza podataka o kemijskom sastavu namirnica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055000

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.