Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bezuk, I. (2017). Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000
Bezuk, Iva. "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000
Bezuk, Iva. "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000
Bezuk, I. (2017). 'Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000
Bezuk I. Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000
I. Bezuk, "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000