završni rad
Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu

Tanja Vrbanović (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Vrbanović, T. (2016). Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249

Vrbanović, Tanja. "Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249

Vrbanović, Tanja. "Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249

Vrbanović, T. (2016). 'Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249

Vrbanović T. Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249

T. Vrbanović, "Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865249