Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kostelac, D. (2016). Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022
Kostelac, Deni. "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022
Kostelac, Deni. "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022
Kostelac, D. (2016). 'Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022
Kostelac D. Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022
D. Kostelac, "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022