diplomski rad
Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T

Deni Kostelac (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Kostelac, D. (2016). Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022

Kostelac, Deni. "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022

Kostelac, Deni. "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022

Kostelac, D. (2016). 'Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022

Kostelac D. Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022

D. Kostelac, "Proizvodnja i karakterizacija alfa-amilaze bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:290022