Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Stegić, A. (2016). Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, Antun. "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, Antun. "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, A. (2016). 'Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić A. Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
A. Stegić, "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597