završni rad
Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka

Petra Badenić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku
Citirajte ovaj rad...

Badenić, P. (2017). Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668

Badenić, Petra. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668

Badenić, Petra. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668

Badenić, P. (2017). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668

Badenić P. Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668

P. Badenić, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636668