završni rad
Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića

Tomislav Martinović (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Martinović, T. (2015). Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, Tomislav. "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, Tomislav. "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, T. (2015). 'Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović T. Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

T. Martinović, "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839