Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Vulić, T. (2017). Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896
Vulić, Tamara. "Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896
Vulić, Tamara. "Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896
Vulić, T. (2017). 'Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896
Vulić T. Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896
T. Vulić, "Izolacija i karakterizacija fenolnih spojeva iz ploda trnine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295896