završni rad
Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Kabinet za bioinformatiku

Citirajte ovaj rad

Prskalo, K. (2017). Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

Prskalo, Katarina. "Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

Prskalo, Katarina. "Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

Prskalo, K. (2017). 'Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

Prskalo K. Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

K. Prskalo, "Analiza preživljavanja probiotičkog soja u guar gelu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841532

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.