završni rad
Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke

Šepak, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Šepak, A. (2017). Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

Šepak, Andrea. "Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

Šepak, Andrea. "Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

Šepak, A. (2017). 'Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

Šepak A. Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

A. Šepak, "Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765934

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.