Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Buratović, A. (2017). Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515
Buratović, Andrea. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515
Buratović, Andrea. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515
Buratović, A. (2017). 'Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515
Buratović A. Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515
A. Buratović, "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima ružmarina (Rosmarinus officinalis)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344515