Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Vološen, T. (2017). Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624
Vološen, Tomislav. "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624
Vološen, Tomislav. "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624
Vološen, T. (2017). 'Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624
Vološen T. Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624
T. Vološen, "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624