završni rad
Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)

Josipa Kapitanović (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Kapitanović, J. (2017). Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133

Kapitanović, Josipa. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133

Kapitanović, Josipa. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133

Kapitanović, J. (2017). 'Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133

Kapitanović J. Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133

J. Kapitanović, "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u etanolnim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461133