prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi

Pokec, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Pokec, L. (2015). Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, L. (2015). 'Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec L. Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

L. Pokec, "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.