Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Pokec, L. (2015). Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931
Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931
Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931
Pokec, L. (2015). 'Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931
Pokec L. Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931
L. Pokec, "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931