Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Šrajbek, Ž. (2017). Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452
Šrajbek, Žaklina. "Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452
Šrajbek, Žaklina. "Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452
Šrajbek, Ž. (2017). 'Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452
Šrajbek Ž. Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452
Ž. Šrajbek, "Utjecaj procesa sušenja i odabira otapala na ekstraktibilnost fenolnih spojeva komine maslina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793452