Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Bosanac, P. (2017). Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097
Bosanac, Petra. "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097
Bosanac, Petra. "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097
Bosanac, P. (2017). 'Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097
Bosanac P. Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097
P. Bosanac, "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097