Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Sivrić, I. (2017). Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554
Sivrić, Ivona. "Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554
Sivrić, Ivona. "Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554
Sivrić, I. (2017). 'Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554
Sivrić I. Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554
I. Sivrić, "Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970554