Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Neđeral, S. (2008). Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447
Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447
Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447
Neđeral, S. (2008). 'Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447
Neđeral S. Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447
S. Neđeral, "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447