završni rad
Proizvodnja tekile

Kristina Koropatnicki (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Koropatnicki, K. (2015). Proizvodnja tekile (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379

Koropatnicki, Kristina. "Proizvodnja tekile." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379

Koropatnicki, Kristina. "Proizvodnja tekile." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379

Koropatnicki, K. (2015). 'Proizvodnja tekile', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379

Koropatnicki K. Proizvodnja tekile [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379

K. Koropatnicki, "Proizvodnja tekile", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738379