Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Bogdanović, T. (2011). Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328
Bogdanović, Tanja. "Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328
Bogdanović, Tanja. "Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328
Bogdanović, T. (2011). 'Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328
Bogdanović T. Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328
T. Bogdanović, "Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313328