Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Čosić, Z. (2012). Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821
Čosić, Zrinka. "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821
Čosić, Zrinka. "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821
Čosić, Z. (2012). 'Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821
Čosić Z. Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821
Z. Čosić, "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821