Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Badanjak Sabolović, M. (2014). Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974
Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974
Badanjak Sabolović, Marija. "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974
Badanjak Sabolović, M. (2014). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974
Badanjak Sabolović M. Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974
M. Badanjak Sabolović, "Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635974