Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Barišić, K. (2018). Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024
Barišić, Katarina. "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024
Barišić, Katarina. "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024
Barišić, K. (2018). 'Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024
Barišić K. Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024
K. Barišić, "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024