završni rad
Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja

Tihana Žugčić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Žugčić, T. (2015). Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046

Žugčić, Tihana. "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046

Žugčić, Tihana. "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046

Žugčić, T. (2015). 'Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046

Žugčić T. Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046

T. Žugčić, "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046