Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Čabrilo, T. (2018). Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692
Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692
Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692
Čabrilo, T. (2018). 'Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692
Čabrilo T. Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692
T. Čabrilo, "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692