završni rad
Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira

Čabrilo, Tereza
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Čabrilo, T. (2018). Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

Čabrilo, T. (2018). 'Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

Čabrilo T. Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

T. Čabrilo, "Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936692

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.