završni rad
Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske

Katarina Filipan (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Filipan, K. (2018). Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, Katarina. "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, Katarina. "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, K. (2018). 'Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan K. Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

K. Filipan, "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063