završni rad
Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije

Katarina Negovec (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Negovec, K. (2015). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, K. (2015). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec K. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

K. Negovec, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843