završni rad
Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika

Tino Ursić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Ursić, T. (2018). Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338

Ursić, Tino. "Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338

Ursić, Tino. "Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338

Ursić, T. (2018). 'Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338

Ursić T. Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338

T. Ursić, "Mikroinkapsulacija probiotičkog soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja uz dodatak različitih prebiotika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123338