završni rad
Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja

Lucija Perković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Perković, L. (2018). Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758

Perković, Lucija. "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758

Perković, Lucija. "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758

Perković, L. (2018). 'Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758

Perković L. Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758

L. Perković, "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758