Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Perković, L. (2018). Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758
Perković, Lucija. "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758
Perković, Lucija. "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758
Perković, L. (2018). 'Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758
Perković L. Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758
L. Perković, "Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562758