Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Stanković, A. (2018). Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099
Stanković, Ana. "Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099
Stanković, Ana. "Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099
Stanković, A. (2018). 'Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099
Stanković A. Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099
A. Stanković, "Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756099