Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Maslać, A. (2019). Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392
Maslać, Ana. "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392
Maslać, Ana. "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392
Maslać, A. (2019). 'Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392
Maslać A. Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392
A. Maslać, "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392