Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Šimić, M. A. (2019). Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888
Šimić, Marko Adrian. "Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888
Šimić, Marko Adrian. "Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888
Šimić, M. A. (2019). 'Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888
Šimić MA. Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888
M. A. Šimić, "Antimikrobna aktivnost sintetiziranih ferocenskih kurkuminoid-pirazola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:446888