Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina

Marina Golubić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Golubić, M. (2019). Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089

Golubić, Marina. "Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089

Golubić, Marina. "Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089

Golubić, M. (2019). 'Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089

Golubić M. Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089

M. Golubić, "Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099089