Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru

Mario Ilić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Ilić, M. (2019). Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792

Ilić, Mario. "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792

Ilić, Mario. "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792

Ilić, M. (2019). 'Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792

Ilić M. Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792

M. Ilić, "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792