Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Ilić, M. (2019). Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792
Ilić, Mario. "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792
Ilić, Mario. "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792
Ilić, M. (2019). 'Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792
Ilić M. Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792
M. Ilić, "Predobrada čipsa bukve razrijeđenom sumpornom kiselinom u visokotlačnom reaktoru", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346792