diplomski rad
Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane

Radman, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Radman, M. (2018). Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

Radman, Marija. "Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

Radman, Marija. "Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

Radman, M. (2018). 'Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

Radman M. Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

M. Radman, "Primjena NIR spektroskopije u detekciji glutena kao kontaminanta hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172755

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.