Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Mišković, P. (2018). Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, Petra. "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, Petra. "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, P. (2018). 'Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković P. Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
P. Mišković, "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544