Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Popović, R. (2018). Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386
Popović, Romana. "Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386
Popović, Romana. "Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386
Popović, R. (2018). 'Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386
Popović R. Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386
R. Popović, "Izolacija karotenoida iz biootpada kore sušene rajčice uporabom različitih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509386