Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Berljavac, S. (2019). Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177
Berljavac, Sara. "Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177
Berljavac, Sara. "Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177
Berljavac, S. (2019). 'Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177
Berljavac S. Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177
S. Berljavac, "Djelovanje proteinskog hidrolizata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO DP-12 stanica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859177