diplomski rad
Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade

Herceg, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Herceg, F. (2019). Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

Herceg, Filip. "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

Herceg, Filip. "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

Herceg, F. (2019). 'Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

Herceg F. Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

F. Herceg, "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.