Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Jujnović, A. (2019). Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152
Jujnović, Antonia. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152
Jujnović, Antonia. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152
Jujnović, A. (2019). 'Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152
Jujnović A. Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152
A. Jujnović, "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira sp. primjenom različitih tehnika ekstrakcije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:525152