Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vojvoda, J. (2019). Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423
Vojvoda, Jelena. "Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423
Vojvoda, Jelena. "Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423
Vojvoda, J. (2019). 'Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423
Vojvoda J. Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423
J. Vojvoda, "Utjecaj plazmom aktivirane vode na klijavost ječma i rotkvice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:977423