Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Vujović, T. (2020). Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, Tamara. "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, Tamara. "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, T. (2020). 'Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović T. Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
T. Vujović, "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029