Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Radošević, L. (2020). Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374
Radošević, Lea. "Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374
Radošević, Lea. "Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374
Radošević, L. (2020). 'Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374
Radošević L. Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374
L. Radošević, "Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075374