diplomski rad
Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom

Marija Pranjić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Pranjić, M. (2016). Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, Marija. "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, Marija. "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, M. (2016). 'Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić M. Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

M. Pranjić, "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832