Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Hafner Kožul, S. (2019). Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227
Hafner Kožul, Silvija. "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227
Hafner Kožul, Silvija. "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227
Hafner Kožul, S. (2019). 'Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227
Hafner Kožul S. Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227
S. Hafner Kožul, "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033227