Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Kurtanjek, A. (2019). Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560
Kurtanjek, Ana. "Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560
Kurtanjek, Ana. "Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560
Kurtanjek, A. (2019). 'Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560
Kurtanjek A. Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560
A. Kurtanjek, "Uvođenje IFS-a u proizvodnju mineralnih voda i bezalkoholnih pića", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959560